Материали

В практиката много държим на високото качеството на използваните от нас дентални материали, консумативи и инструментариум. Затова подбираме внимателно марките, на които да се доверим. Работим с водещи и доказали се производители, защото вярваме, че продуктите им са изработени по най-високотехнологични методи и отговарят на стандарт за качество, който задоволява всички потребности на стоматолога.

Използването на съвременни материали от най-ново поколение в комбинация с опита ни води до по-качествени стоматологични услуги за нашите пациенти.

3M ESPE Filtek Ultimate

САЩ

Най-добрият фотополимерен материал за възстановяване на предни зъби и случаи, изискващи перфектни естетични резултати. Система, състояща се от широка гама от цветове и прозрачност различни маси, което дава възможност за послойно възстановяване пресъздаващо естествен зъб.

GC

Япония

Най-добрата марка за глас йономерни цименти, отличен материал с много добри качества, произвеждан в различни серии - за запечатване на фисури при новопробили зъби (GC Triage), за циментиране на корони (FUJI Plus GS), за възстановяване на краиозни дефекти (GC EQUIA Forte).