За практиката

През 1996 г. Д-р Мария Молдованова открива частен стоматологичен кабинет на бул. „Ген. Колев“ 84 във Варна, където вече повече от 20 години се грижи за денталното здраве на своите пациенти. През 2006 год. е извършен цялостен ремонт, включващ изграждане на комфортна чакалня, обновяване на стоматологичното оборудване - автоклав със сертификати за ЕС и дигитален рентген Kodak от последно поколение.

През 2010 год. към екипа се присъединява Д-р Божидар Молдованов. Наличието на още един високо квалифициран специалист дава възможност на пациентите да разчитат на дентална помощ в рамките на целия ден през работната седмица, както и в съботните дни.

зъболекарска практика
зъболекарска практика варна

В стоматологичната практика работим по одобрени световни стандарти и спазваме изключително стриктно принципите за стерилизация и дезинфекция. За успешното дентално лечение разчитаме на дългогодишния си опит, но наблягаме и на ефективната комуникация. Справяме се с тревожни, травмирани и страдащи от фобия пациенти и ги мотивираме да възприемат поведение, полезно за оралното им здраве.

Денталната практика има сключен договор със Здравната каса за възрастни и деца до 18 год. Екипът на лечебното заведение са доверени стоматолози на Застрахователно акционерно дружество „БЪЛГАРИЯ". Възможно е лечението на пациенти, които имат договор и с други застрахователни компании, попълваме необходимите документи и издаваме фактури, с които се покриват разходите за зъболечение.